Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς

Η διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 18 /03/18 έκλεισε με μεγάλη επιτυχία. Συγκινητική ήταν η συμμετοχή γονιών και μαθητών/τριών όλων των τάξεων.
Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές Ομιλητές - Επαγγελματίες  για τις πολύτιμες γνώσεις επαγγελματικής κατάρτισης που έδωσαν στα παιδιά μας, το ωραίο κλίμα που δημιούργησαν με την αμεσότητά τους και τον ενθουσιασμό τους και βέβαια για το χρόνο που διέθεσαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Ανδριώτη, για την επαναλαμβανόμενη σημαντική προσφορά της στις δράσεις του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διευθύντρια του Σχολείου κ. Σύρμα για την υποστήριξη του εγχειρήματος, την διάθεση του χώρου του σχολείου και τη φυσική της παρουσία καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία εκδήλωση (ημερίδα) Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Βριλησσίων στις 29.04.2018 στο χώρο του 1ου Λυκείου για περισσότερες πληροφορίες θα σας απoσταλεί email.

Ευχαριστούμε Πολύ